محصولات ما

محصولات ما

سود پرک

کاستیک سودا (Caustic Soda) که با نام های دیگری همچون سود سوز آور و سود پرک و سدیم هیدروکسید نیز شناخته شده است، از ترکیب های یونی با خاصیت قلیایی بسیار بالا می باشد. این ماده معدنی و شیمیایی دارای فرمول NaoH بوده و به دلیل ویژگی های شیمیایی منحصر به فرد و قدرت جذب بسیار …

سود پرک ادامه مطلب »

اهک هیدراته

آهک هیدراته چیست و چه کاربرد و ویگی هایی دارد؟ اهک هیدراته (limewater) در واقع نام دیگر محلول اشباع هیدروکسید کلسیم با فرمول شیمیایی ۲(OH)Ca است که پودری سفید رنگ و بی بوست. آهک هیدراته کاربردهای زیادی در تصفیه آب و فاضلاب و پزشکی و دندانپزشکی  دارد، مثلا در دندانپزشکی برای پرکردن ریشه دندان مورد …

اهک هیدراته ادامه مطلب »

پروپیونات کلسیم

پروپیونات کلسیم چیست و مصرف آن چه عوارضی دارد : پروپیونات کلسیم (Calcium Propionate) یک افزودنی غذایی است که در بسیاری از غذاها ، به ویژه محصولات پخته شده مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده به عنوان یک ماده نگهدارنده برای کمک به افزایش ماندگاری محصولات با تداخل در رشد و تولید مثل میکروارگانیسم …

پروپیونات کلسیم ادامه مطلب »

بیکینگ پودر

بیکینگ پودر بیکینگ پودر یک مخلوط مولد گاز می­باشد که واکنش اسید و باز موجود در آن گاز دی اکسید کربن را تولید می­کند. باز آن عمدتا بیکربنات سدیم یا جوش شیرین و اسید آن هم یک اسید خوراکی ضعیف از جمله اسید تارتاریک، سدیم اسید پیروفسفات، اسید سیتریک، کرم تارتار، مونو کلسیم فسفات مونو …

بیکینگ پودر ادامه مطلب »

جوش شیرین

سدیم هیدروژن‌کربنات یا سدیم بی‌کربنات با فرمول NaHCO3 یکی از نمکهای سدیم در ترکیب با کربنیک اسید است که تنها یک هیدروژن اسیدی این ترکیب با سدیم جایگزین شده‌است. این ترکیب، بی‌بو و بی‌طعم است که کمی دارای خاصیت بازی است و به صورت پودر سپید یا بلورین است و به آن جوش شیرین می‌گویند. …

جوش شیرین ادامه مطلب »

دی استات سدیم

دی استات سدیم  (Sodium Diacetate) دی استات سدیم همان استات سدیم با کمی طعم اسید استیک است که به عنوان یک ماده ترش و تنظیم کننده pH استفاده می شود. این ماده از ترکیب: ۵۸٪ استات سدیم (بی آب) و ۴۲٪ اسید استیک گلاسیال تهیه می شود و به آن اسید استیک خشک نیز می …

دی استات سدیم ادامه مطلب »

آگار

  آگار اولین کلوئید گیاهی بود که در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گرفت. افزایش استفاده از آگار به دلیل توانایی منحصر بفرد ژلی آن است که در دیگر کلوئیدهای گیاهی مثل صمغ یا ژلاتین دیده نمی شود. آگار در صنایع غذایی مهمترین کاربرد را به عنوان ماده ژل شونده دارد. از آگار به عنوان …

آگار ادامه مطلب »

اسید استیک

اسید استیک اسید استیک یا نام آیوپاک آن اتانوئیک اسید، جوهر انگور یا جوهر سرکه جز اسیدهای آلی (از گروه کربوکسیلیک اسیدها) است.اسید استیک جز اسیدهای کربوکسیلیک می‌باشد و در نامگذاری آیوپاک به اسید اتانوئیک معروف است. این اسید دارای فرمول شیمیایی می‌باشد و در قسمت چشایی طعم ترشی، شبیه طعم سرکه می‌دهد.این اسید یک …

اسید استیک ادامه مطلب »

آسه سولفام پتاسیم

آسه سولفام پتاسیم آسه سولفام پتاسیم سومین قند مصنوعی است و همزمان با آسپارتام در سال 1967 کشف شد و مصرف آن در سال 1992 در آدامس و خشکبار و در سال 1998 در مایعات توسط FDA تایید شد آسه سولفام پتاسیم ماده ای بی ضرری بوده و در حرارت بالا تخریب نمی شود عمر …

آسه سولفام پتاسیم ادامه مطلب »

استویا

استویا قدرت شیرین كنندگی این ماده 170 برابر شكر میباشد لذا مقادیر كمتری از آن نسبت به شكر مصرف میگردد و فضای كمتری جهت انبارمانی نیاز دارد و كاربرد آن مقرون به صرفه تر است . استویا حلالیت بالایی دارد و به راحتی میتواند در تركیباتی با پایه های آب و نیز الكل به كار …

استویا ادامه مطلب »

اسکرول به بالا