استویا

استویا

قدرت شیرین كنندگی این ماده 170 برابر شكر میباشد لذا مقادیر كمتری از آن نسبت به شكر مصرف میگردد و فضای كمتری جهت انبارمانی نیاز دارد و كاربرد آن مقرون به صرفه تر است . استویا حلالیت بالایی دارد و به راحتی میتواند در تركیباتی با پایه های آب و نیز الكل به كار گرفته شود . در محلولهای اسیدی یا بازی به شدت پایدار است . تا دمای 200 درجه سانتی گراد را تحمل میكند . در مقابل نور پایدار است . طعم ثابت و شیرینی پایدار دارد كه می تواند در تمام مراحل تولید حفظ شود . دارای تاریخ مصرف طولانی میباشد و تحمل شرایط عادی انبار مانی را دارد . استویا در صنایع آدامس سازی جایگزین زایلیتول شده است . در نوشابه های انرژی زا بكار میرود كه از طریق گشاد شدن رگها و افزایش جریان خون سبب آرام بخشی میشود . در صنایع آردی به صورت مخلوط با شكر به كار میرود زیرا استویا فاقد خاصیت حجم دهندگی مناسب و قهوه ای شدن و تخمیر میباشد لذا در این محصولات همراه شكر به كار میرو د تا دارای اثر سینرژیسم باشند

 

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا