ایزومالت
ایزومالت یک شکر تغییر شکل یافته است، که از شکر طبیعی استخراج شده و طعمی کاملأ مشابه شکر دارد. اما در بدن بطورکلی غیر قابل جذب بوده و در نتیجه فقط برای القاء طعم شیرین در مواد غذائی کاربرد دارد و محصولات ساخته شده با آن در گروه Sugar free یاNo sugar added قرارمیگیرند.لازم به ذکر است این فرآورده تنها برای القاء شیرینی طراحی نشده حتی در برخی از محصولات برای کاهش شدت شیرینی سایر شیرین کننده ها ،بعنوان پرکننده یا بافت دهنده محصول و بعنوان جایگزین مقداری شکر استفاده می شود. ایزومالت برای مصرف کنندگان دارای خواص فیزیولوژیکی مهمی است و به هیچ وجه باعث پوسیدگی دندان یا افزایش شدت آن نمی شود. ایزومالت یک کربوهیدرات دیر هضم است و فقط حدود نیمی از کالری شکر را دارد. ایزومالت به هیچ وجه تأثیری در افزایش قند خون و میزان سطح انسولین در خون ندارد.
ایزومالت با فرمول شیمیایی C۱۲H۲۴O۱۱
یک ترکیب شیمیایی با شناسه پابکم ۸۸۷۳۵ است.
جرم مولی آن ۳۴۴٫۳۱۲۳۶ g/mol میباشد
فرمول : C12H24O11