اسید مالیک
همان طور که میدانید اسید مالیک یا جوهر سیب جزء یکی از اسید های میوه به شمار می رود و به طور کلی مزه این ترکیب آلی ترش است و در قالب پودری سفید رنگ و کریستالی به بازار عرضه می شود. فرمول مولکولی این ترکیب C4H6O5 است و همچنین به این نکته توجه داشته باشید که این ماده دارای طعم اسیدی قوی است و در بسیاری از میوه ها می توان این ترکیب آلی را پیدا کرد که در مجموع می توان به مواردی مثل سیب، انگور، آلو، گوجه فرنگی و هویج نیز اشاره کرد.به این نکته مهم توجه داشته باشید که بدن انسان در طول یک شبانه روز میزان نسبتا زیادی از این ماده را تولید می کند و وجود همین عامل باعث می شود که انرژی سلولی و ساختار کربنی در بدن انسان ها و حیوانات ایجاد شود. همانگونه که میدانید این ترکیب آلی در محصولات مختلف و متنوعی وجود دارد که در مجموع می توان به مواردی مثل نوشابه های گازدار، خمیر دندان، آبمیوه، آبنبات، سس مایونز، پودر جوشان، آدامس، چیپس سرکه نمکی، دهانشویه، شربت سینه، ژله، مربا، کیک و شیرینی نیز اشاره کرد. یکی دیگر از کاربرد های مهم این ماده مربوط به ورزشکاران است؛ اشخاصی که در حال انجام فعالیت های بدنی سنگین هستند معمولا از این ترکیب مقوی استفاده می کنند زیرا میزان کیفیت عملکرد آن ها را افزایش می دهد و وجود همین ترکیب آلی در بدن باعث می شود که ورزشکاران دچار خستگی نشوند و همچنین میزان استقامت آن ها نیز افزایش پیدا کند. این ماده شیمیایی همه کاره در صنایع داروسازی نیز کاربرد های مختلف و متنوعی دارد و همچنین به این نکته مهم توجه داشته باشید که از این ماده به شکل استاندارد و مناسب استفاده کنید تا درگیر بیماری هایی مثل اسهال و سردرد نشوید.