اسید فوماریک
اسید فوماریک ، اسیدی است قوی و دارای حلالیت کم که هر چه ذرات آن ریزتر باشد ، حلالیت بیشتری دارد. این اسید جاذب رطوبت نبوده و در هر ۱۰۰ میلیلیتر آب با دمای ۲۵ درجۀ سانتیگراد ، ۰/۶۳ گرم آن قابل حل است. از این اسید در صنایع غذائی برای تشدید خاصیت ضدّاکسایشی BHA و BHT ، همچنین در فرآوردههای روغنی و چرب، برای افزایش خاصیت عدم جذب رطوبت و افزایش قابلیت جاری شدن و افزایش قابلیت نگهداری در مخلوطهای خشک ، دسرها ، آبنباتها و غیره و برای افزایش مدت ماندگاری و قدرت ژل کنندگی ، در درسرهای ژلاتینی به کار می رود .
فرمول مولکولی | C4H4O4 |
جرم مولی | 116.07 g/mol |
شکل ظاهری | White solid |
چگالی | 1.635 g/cm³ solid |
دمای ذوب | 287 °C |
انحلالپذیری در آب | 0.63 g/100 mL |
اسیدی (pKa) | pka1 = 3.03 pka2 = 4.44 |